Klantenservice: 010 - 450 61 13 Bereikbaar tussen 08:30 en 17:00

Verzending
Uw bestelling wordt bezorgd door onze eigen vervoerder die deze op het door u opgegeven adres levert. Kleine bestellingen of een nalevering kan worden bezorgd door PostNL.

Verzendkosten
Wanneer het bedrag van uw bestelling hoger is dan €. 250,00 exclusief B.T.W. wordt deze franco geleverd, indien het bedrag lager is brengen wij €. 9,95 aan verzendkosten in rekening. Dit kan ook gelden voor bestellingen die door u worden afgehaald.

Levering
Wij streven ernaar de bestelling zo spoedig mogelijk aan u te leveren. Graag willen wij u verzoeken om voor de actuele levertijd  contact met ons op te nemen. Door schaarste op de markt kan het zijn dat de orders een langere levertijd hebben dan u van ons gewend bent.

Garantie
Op al onze producten heeft u de standaard fabrieksgarantie en daar staan wij ook voor. Wij gaan er hierbij vanuit dat u de producten op de juiste wijze gebruikt en onderhoudt.
Op de door u gemaakte constructies van onze producten geven wij geen garantie.

Bestellen
Op een eenvoudige manier kunt u uw bestelling via de webshop plaatsen en betalen.
Wanneer u grotere aantallen wilt bestellen is het mogelijk om hiervoor een offerte aan te vragen.

Retourneren
Wilt u uw bestelling annuleren, stuurt u het artikel dan binnen 14 dagen na ontvangst onbeschadigd, indien mogelijk in de originele verpakking en samen met de factuur/pakbon naar ons terug. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor uw rekening, alsmede de eventuele retourkosten. Wij zullen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen nadat u het product aan ons heeft verzonden, het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terugstorten.

Betalen, prijzen en acties
De bestelling kan direct worden betaald via de diverse betaalmogelijkheden binnen de shop. Ook kunt u kiezen uit kopen op rekening en het bedrag dient dan binnen 14 dagen te zijn voldaan op bankrekening NL56 ABNA 0573 0516 90 ten name van SAS Benelux B.V.
De prijzen in de webshop zijn vast en het te betalen bedrag is inclusief B.T.W. tenzij u vanuit het buitenland besteld en een geldig B.T.W.-nummer invoegt, dan komt dit bedrag te vervallen op basis van Intracommunautaire Leveringen.
Eventuele acties gelden alleen voor nieuwe bestellingen en niet voor reeds gedane bestellingen.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.

010-4506131 Sluiten