Klantenservice: 010 - 450 61 13 Bereikbaar tussen 08:30 en 17:00

Kwaliteit

Optimale afwerking, veelzijdigheid en functionaliteit

Tientallen jaren ervaring
Fetra is een familiebedrijf, dat overduidelijk aan de hoge Duitse verwachtingen voldoet. Met gevoel voor constructie en materiaal ontwikkelen zij innovatieve transportmiddelen in een moderne productieomgeving. Tientallen jaren ervaring, vakkennis en goed opgeleide medewerkers bouwen transportmiddelen die lasten lichter maken. Vrijwel alle producten hebben 10 jaar kwaliteitsgarantie.

Veelzijdigheid en functionaliteit
Veel van de fetra transportmiddelen worden in een modulair systeem aangeboden. De systeemdelen worden eenvoudig ingestoken en geschroefd. Daardoor laat het fetra MultiVario systeem zich veelvoudig veranderen, omwisselen en aanvullen. Dankzij dit fetra Steek- en Schroefprincipe met tweepunts bevestiging doet de stabiliteit niet onder voor een gelaste constructie!

Optimale afwerking
Fetra transportmiddelen worden zeer efficiënt en nauwkeurig met behulp van de moderne productieapparatuur gefabriceerd. Voor het poedercoaten worden alle producten door middel van kogelstralen nauwkeurig voorbehandeld.

Top service en een snelle levering
Optimale logistiek! Ons grote magazijn en een uitgewerkt logistiek concept maken het mogelijk ook in tijden van hoge belasting snel te reageren en snel te leveren. Wij zijn alleen tevreden als u dat ook bent!

Innovatie

Opbouwsysteem
De meeste fetra transportmiddelen worden als opbouwsysteem aangeboden. Het fetra-MultiVario-Systeem laat zich veelvoudig veranderen, omwisselen en aanvullen. De systeemdelen worden eenvoudig in het basiselement gestoken en vastgeschroefd. Door het bewezen fetra Insteek- en Schroefprincipe wordt dezelfde stabiliteit behaald als bij een gelaste constructie.

Poedercoating
Optimale voorbereiding van het oppervlak door kogelstralen: deze complexe behandeling garandeert de perfecte hechting van de poedercoating en wordt door geen enkele andere fabrikant uitgevoerd. Het toegepaste kwaliteits poeder is oplosmiddelvrij en heeft een zeer hoge mechanische en chemische bestendigheid. Deze hoogwaardige afwerking garandeert een lange levensduur en een mooi en robuust aanzien.

Ideeën, constructie, productie: alles onder één dak
Fetra transportmiddelen zijn bijna zonder uitzondering „Made in Germany“. Van het vinden van ideeën, door de interne constructieafdeling, tot het creëren en de definitieve productie blijft het handtransportmiddel in het bedrijf. Duidelijke directe structuren vereenvoudigen het productieproces en garanderen een zuivere kwaliteit.

Productie

Topkwaliteit
Goed gekwalificeerde medewerkers en de modernste technologieën zijn de succes factoren van onze productie. Met fijngevoeligheid voor constructie en materiaal ontwikkelen onze medewerkers altijd weer innovatieve product ideeën, die wij met de modernste productiemiddelen eersteklas omzetten. De prestatiegerichte productiemogelijkheden garanderen zichtbare en voelbare kwaliteit evenals hoge efficiëntie. Het voordeel van onze efficiëntie is voelbaar voor de klant: topkwaliteit tegen marktconforme prijzen.

Buis bewerkingscentrums & lasrobots – hoge automatisering
Met hulp van onze super moderne robotbediende buis bewerkingscentrums worden alle losse onderdelen van stalen buis met zeer hoge en precieze herhaalbaarheid geperforeerd, gebogen en geklonken. De krachtige lasrobots beschikken over kantelbare draaitafels, waarop de te lassen onderdelen gelegd worden en aansluitend door middel van voorgeprogrammeerde programma’s zuiver en snel verwerkt worden.

Kogelstraal machines & poedercoating – voor de hoogste kwaliteit en belastbaarheid
De oppervlakten van onze transportmiddelen worden door het kogelstralen optimaal voorbereid. Deze complexe behandeling garandeert de perfecte hechting van de poedercoating en wordt door geen enkele andere fabrikant uitgevoerd. Het toegepaste kwaliteitspoeder is oplosmiddel-vrij en heeft een zeer hoge mechanische en chemische bestendigheid. Deze hoogwaardige afwerking garandeert een lange levensduur en een mooi en robuust aanzien.

Montage & verzending – optimale logistiek
Onze transportmiddelen bieden uiterste variabiliteit met de stabiliteit van een gelaste constructie. Veel transportmiddelen worden gedeeltelijk gemonteerd aangeleverd in een handzame doos. De grote voorraad en de geavanceerde logistiek maken het mogelijk ook in tijden van hoge belasting snel te reageren en snel te leveren, of het nu nationaal of internationaal is.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.

Let op! Mede door Covid-19 gerelateerde problemen met aanlevering van grondstoffen bij onze leverancier, hebben wij helaas onze levertijd moeten verlengen. De levertijd bedraagt nu 3-4 weken. Onze excuses voor dit ongemak! Sluiten